• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Бінарні уроки англійської мови та інтегрованого курсу «Література» «Загадковий світ Шекспіра»

Бінарні уроки англійської мови та інтегрованого курсу «Література» «Загадковий світ Шекспіра»

2017-01-16

На завершення Року англійської мови в Очаківській загальноосвітній школі І - ІІІ ступенів №2 ім. П. П. Шмідта проведено з 16.12 по 23.12 тиждень творчості Шекспіра. Учні 5-10 класів занурилися у світ загадкової особистості великого генія Вільяма Шекспіра під час бінарних уроків англійської мови та інтегрованого курсу «Література» (російської та зарубіжної). Підготували та провели нестандартний урок вчителі англійської мови Череватенко А. А., Янушевська О. І., інтегрованого курсу «Література» Книш Г. П. під керівництвом педагога – організатора Полової Т. В.

Для кожної паралелі класів, майже 200 учнів, протягом тижня вчителі разом з творчою групою критиків та літераторів, учнів 8 класу, дискутували з приводу існування самого генія та актуальності його творів для сучасної молоді. Дискусія, декламування учнями сонетів, діалоги героїв трагедії Шекспіра виконано англійською та російською мовами з використанням відеоматеріалу: про епоху Ренесансу, виконання сонетів Шекспіра сучасними акторами, уривки із сучасної екранізації трагедії «Ромео і Джульєтта».

Всі учасники уроків презентували домашнє завдання - вибрані ними геніальні за своєю мудрістю вислови Шекспіра. Підводячи підсумки уроку, кожен для себе зробив висновок, що питання, які розкривав в своїх творах Шекспір, актуальні і сьогодні.

Наприкінці уроку увазі присутніх був представлений відеоролик, підготовлений вчителями та учнями школи в рамках проекту «GoCamp». В ньому англійською мовою в креативній формі діти розповідають про країну, місто, рідну школу та гостино закликають іноземних волонтерів в шкільний англійський літній табір. Цей табір надасть можливість учням школи розширити мовну практику та розвинути важливі життєві компетентності.

/Files/images/000001aa/проект_Запроси_волонтера_до_школи.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 329